Kadra

Pracownicy samodzielni

prof. dr hab. inż. Barbara Tchórzewska Cieślak - Kierownik Katedry

tel.: 17-865-14-35

e-mail: cbarbara@prz.edu.pl  

basia1.jpg

prof. dr hab. inż. Janusz Rak

tel.: 17-865-14-49

e-mail: rakjan@prz.edu.pl  

https://rakjan.v.prz.edu.pl/

  

kdvqcefqjnwrlaaj_rak_z_ksiazka.jpg

prof. dr hab. inż. Galyna Kalda, prof. nadzw. PRz

tel.: 17-865-10-68

e-mail:  kalda@beta.tup.km.ua

kg.jpg


dr hab. inż. Katarzyna Pietrucha Urbanik, prof. PRz

tel.: 17-865-17-03

e-mail: kpiet@prz.edu.pl

https://kpu.v.prz.edu.pl/

kaska.jpg

Adiunkci

dr inż. Andrzej Studziński

tel.: 017-865-17-03

e-mail: astud@prz.edu.pl  

https://astud.v.prz.edu.pl/

as.jpg

dr inż. Krzysztof Boryczko

tel.: 17-865-14-27

e-mail: kb@prz.edu.pl  

https://kb.v.prz.edu.pl/

kb.jpg

dr inż. Dawid Szpak

tel.: 17-865-14-27

e-mail: dsz@prz.edu.pl

dawidszpak.jpg

dr inż. Izabela Piegdoń                    

tel.: 17-865-10-68

e-mail: piegi@prz.edu.pl

https://izapiegdon.v.prz.edu.pl/

jj.jpg

Asystenci

mgr inż. Jakub Żywiec             

tel.: 17-865-14-27

e-mail: j.zywiec@prz.edu.pl

https://zyw.v.prz.edu.pl/     

zdjecie.jpg

Pracownicy inżynieryjno-techniczni

mgr inż. Magdalena Stręk - starszy referent techniczny

tel.: 17-865-14-08

e-mail: magdas@prz.edu.pl

https://magdas.v.prz.edu.pl/

magdas.jpg

mgr inż. Antoni Krupa - specjalista chemik

tel.: 017-865-19-26  

e-mail: antonikr@prz.edu.pl

antoni.jpg

Emerytowani pracownicy Katedry

śp. doc. dr inż. Mieczysław MYSIAK

śp. prof. dr hab. inż. Siergiej SZNERCH 
prof. dr hab. inż. Zenon PIJANOWSKI
prof. dr hab. inż Ireneusz Andrzej Winnicki
prof. dr hab. inż. Teresa GIBCZYŃSKA

śp. dr inż. Jan SZPAKOWSKI 

śp. dr inż. Wiesław SIPOWICZ 

dr inż. Zenon BABELSKI 

dr inż. Bogumił KUCHARSKI 

Dominika POCZĄTEK – starszy referent techniczny

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję